Voditelj dramskih radionica
Brief info

Rođena je u Zagrebu 1995. godine. Od 6. god. sudjeluje u profesionalnim predstavama kazališta Gavella i Zkm. 12 godina pohađala je dramski studio Zkm-a, a 6 godina se izuzetno aktivno bavila latino-američkim i standardnim plesovima, bila u reprezentaciji te sa svojim plesnim partnerom predstavljala Hrvatsku na međunarodnim natjecanjima i europskim prvenstvima.

U tim godina vodi i HRT-ovu emisiju Puni krug, a kasnije i Školski sat. Po završetku srednje škole (2.gimnazija) upisuje glumu na ADU u Zagrebu. Diplomirala je s ulogama Titanije i Hipolite iz Sna Ivanjske noći u klasi Krešimira Dolenčića. Tijekom i nakon studija redovito je glumila u predstavama kazališta Exit, Komedija, Hnk Varaždin, Trešnja, Žar ptica, kazališta Marin Držić u Dubrovniku, Histrionima, na Dubrovačkim ljetnim igrama, kazališta Smješko.

Za ulogu Lotte u Blizankama, 2019. dobila je nagradu hrvatskog glumišta, a na filmu je debitirala s glavnom ženskom ulogom u filmu Za ona dobra stara vremena, Eduarda Galića. Zagrebačka publika najviše ju prepoznaje po ulozi Manduše u predstavi Kći Lotršćaka na Histrionskom ljetu na Opatovini.